Можете ресетовати лозинку за иПхоне 10 када је закључана, корачајући следећим корацима у наставку у овом водичу.

Ако се нађете закључани на иПхоне 10 и више се не сећате лозинке, поновно улазак на телефон може бити пакао. Постоје бројни начини за решавање овог проблема, а ми ћемо вам помоћи да поново вратите приступ у следећем чланку. Прва опција коју морате да вратите је ресетовање на фабричка подешавања, али ово ће уклонити све ваше тренутне податке. Ако нисте направили резервну копију, овај избор неће бити најбољи.
Можете да се вратите на телефон помоћу неких других опција за које није потребно хард ресет. У наставку ћемо споменути оне као и опције хард ресет у наставку.
Различите методе за брисање вашег иПхоне 10
Ако на иПхоне 10 нисте направили резервну копију, нажалост, нећете моћи да преузмете сачуване датотеке и податке сада када сте закључани. Можда ћете пронаћи једини начин да се вратите на иПхоне 10 је хард ресет.
То може значити да ћете изгубити датотеке и фотографије на уређају. Ево метода којима можете ресетовати уређај.
како спречити ажурирање система Виндовс 10
- Ако је ваш иПхоне 10 синхронизован са иТунес, можете извршити иТунес методу.
- Ако је иПхоне 10 пријављен у Пронађи мој иПхоне или иЦлоуд налог, онда можете да користите овај метод.
- Коначно, ваша последња опција је да користите режим опоравка ако нисте синхронизовани са иТунес или иЦлоуд.
Избришите помоћу иЦлоуд-а
- Почните одласком на иЦлоуд.цом/финд на другом уређају
- Тада ћете морати да се пријавите са својим Аппле ИД на питање
- Затим би требало да одаберете Сви уређаји који се налазе на врху странице
- Сада одаберите свој иПхоне 10 који треба ресетовати
- Затим одаберите опцију Ерасе (име вашег уређаја). Ово ће ресетовати уређај и уклонити лозинку
- На крају, вратите иПхоне 10 из резервне копије или Повежите иПхоне са постављен као нов
Ако се ваш иПхоне 10 више не повезује са мрежом, нећете моћи да користите овај метод. Мораћете алтернативно да користите кућну или пословну адресу и аутоматски се повежете на мрежу.
Избришите помоћу иТунес-а
- Почните тако што ћете иПхоне 10 повезати са Мац-ом или ПЦ-ом
- Затим отворите иТунес са Мац / ПЦ-а и унесите лозинку ако се то затражи. Такође се можете повезати са рачунаром са којим сте синхронизовани
- Тада ћете морати да сачекате да иТунес заврши синхронизацију са вашим иПхоне 10 и када завршите кликните да бисте направили резервну копију
- Када се сигурносна копија изврши и синхронизује, кликните на Вратите [свој уређај]
- Када се на вашем уређају прикаже екран за подешавање, тапните на Вратите из иТунес резервне копије опција
- На крају, додирните да бисте изабрали иПхоне 10 у иТунес-у, а затим одаберите најновију резервну копију
Избришите помоћу начина опоравка
Ако не можете да приступите ни иЦлоуд-у ни иТунес-у, онда ћете морати да користите режим опоравка. Режим опоравка избрисаће све ваше податке. Ако никада нисте направили резервну копију на иПхоне 10, изгубићете податке, али ово је једини начин којим поново морате да приступите уређају. Користите кораке у наставку да бисте повратили приступ свом иПхоне 10:
- Започните повезивањем иПхоне 10 са Мац или ПЦ рачунаром и отворите иТунес
- Тада ћете морати принудно покретање свој иПхоне 10 држећи притиснуто дугме за почетни екран и напајање укупно 10 секунди и држите их све док се не појави Аппле екран. Можете да пустите када видите екран за опоравак
- На крају, користите опцију враћања и ажурирања да бисте додирнули ажурирање. иТунес ће затим поново покренути ваш иПхоне 10 иОС без лозинке или брисања података. У већини случајева ваши подаци ће се избрисати када то урадите







