Главни Виндовс 10 Како да оригинални Виндовс Медиа Центер ради у оперативном систему Виндовс 10

Како да оригинални Виндовс Медиа Центер ради у оперативном систему Виндовс 10

Као што можда знате, Медиа Центер више није део оперативног система Виндовс. Мицрософт је одлучио да га уклони и неће га одржавати за будуће верзије оперативног система Виндовс. Многи корисници нису задовољни овом ситуацијом. Па добра вест је што је за сада могуће добити оригинални Виндовс Медиа Центер који ради у оперативном систему Виндовс 10.

Оглас

Виндовс 10 неће отворити мени Старт

Многи корисници ни не знају да је примарна намена Медиа Центер-а била гледање и снимање телевизије када је хардвер ТВ тјунера био присутан у вашем рачунару. Често је био погрешно схваћен јер је једноставно био читач екрана. Будући да од Мицрософта не постоји ништа друго што би заменило функционалност телевизора, губитак Медиа Центер-а био је шок за многе љубитеље рачунара кућног биоскопа (ХТПЦ). Разлог због којег је прекинут била је врло мала употреба. Многи људи су прихватили феномен „пресецања кабла“ и бацили своје претплате на ТВ у корист претплата заснованих на Интернету, попут Нетфлика, или прибегавају пиратерији, јер је готово све лако доступно на Интернету.

Иако смо претходно говорили о томе како се проблем Виндовс Медиа Центер-а може решити у оперативном систему Виндовс 10 помоћу алтернативних апликација као што је овде поменуто: ' Виндовс Медиа Центер за Виндовс 10 - ево решења ', то заправо није решење зајединствена функционалностнуди Медиа Центер. Неке од тих апликација учиниле су неке ствари боље од Медиа Центер-а, али могућност снимања ТВ-а, укључујући шифровани садржај заштићен од копирања тјунером кабловских картица, и паузирање, премотавање унапред и унапред унапред помоћу ТВ-а са сјајним интерфејсом дизајнираним од стране Мицрософта јединствен. Такође можете додати бесконачно складиште додавањем неколико огромних чврстих дискова и имали сте интеграцију са колекцијама библиотека медија на рачунару.

Па, ево како можете за сада да вратите Медиа Центер (иако ће Мицрософт то можда разбити тако што ће у будућности променити Виндовс 10):

1. Преузмите следеће архива . Ако вам ова веза не одговара, испробајте следећу везу: Преузмите Виндовс Медиа Центер за Виндовс 10 (зип) .
  2. Отпакујте његов садржај у било коју жељену фасциклу.
  3. Кликните десним тастером миша на датотеку под називом „Инсталлер“ и у њеном контекстном менију изаберите Рун ас администратор.
  4. Сачекајте док се процес не заврши:
  5. Поново покрените Виндовс 10 .
  6. Сада идите на мени Старт - Виндовс додаци - Виндовс Медиа Центер. Уживајте у апликацији. Савет: видите како се кретати апликацијама према абецеди у менију Старт 10 система Виндовс 10 .

Да бисте деинсталирали пакет Виндовс Медиа Центер за Виндовс 10, користите приложену датотеку „Унинсталлер.цмд“.

Напомена за Виртуелна машина корисници: Виндовс 10 захтева Дирецт3Д убрзање за многе основне компоненте. Виндовс Медиа Центер користи те компоненте, па се неће покретати на виртуелној машини која нема ГПУ убрзање. Морате да користите свој стварни рачунар да бисте покренули Виндовс Медиа Центер у оперативном систему Виндовс 10. Кредити иду свим учесницима следећи МДЛ нит .

Занимљиви Чланци

Избор Уредника

Како омогућити и користити Хипер-В у оперативном систему Виндовс 10
Хипер-В је Мицрософтово сопствено решење за виртуелизацију које омогућава стварање виртуелних машина на к86-64 системима под оперативним системом Виндовс. Ево како то омогућити.
Како замаглити позадину за ТикТок видео снимке
хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=5н9ЕКСВНПУво Више није тако лако издвојити се на ТикТок-у. Увек постоје нови узбудљиви изазови које треба пратити, на овој брзо растућој платформи. Међутим, користећи занимљиве ефекте и филтере,
Три начина за приступ фасцикли библиотеке на вашем Мац-у
ОС Кс скрива фасциклу Либрари, која се често користи у решавању проблема на Мац-у. Ево како да га вратите.
Одјавите се из Цортане у оперативном систему Виндовс 10
Одјава из Цортане на уређају зауставља прикупљање и употребу података компаније Цортана на том уређају и брише интересовања и податке на том уређају. Ево како се одјавити из Цортане у оперативном систему Виндовс 10.
Како направити снимак екрана на ХП Енви
Упутства о томе како да направите снимак екрана на ХП Енви лаптоп рачунарима који користе Виндовс 10 са пречицама на тастатури Принт Сцреен Прн Сц и апликацијама за снимање слика.
Како искључити родитељски надзор на иПхоне-у
Ако су ваша деца коначно довољно одрасла да самостално управљају својим иПхоне активностима, можда ћете морати да знате како да искључите родитељски надзор на иПхоне-у (или их само измените). Ево како.
Решење: Индекс Виндовс искуства не може да се преузме у оперативном систему Виндовс 10
Понекад Виндовс 10 не успе да преузме вредност индекса Виндовс искуства. Ево неколико исправки које можете покушати да решите.