Главни Конзоле И Рачунари Како избрисати корисника на ПС4

Како избрисати корисника на ПС4



Шта треба знати

  • Иди на Подешавања > Подешавања за пријаву > Управљање корисницима > Избриши корисника . Изаберите кориснички налог за уклањање > Избриши .
  • Сви подаци који се односе на корисника биће избрисани, као и игре, апликације и медији купљени од стране профила.

Овај чланак објашњава како да избришете корисничке профиле са ПлаиСтатион 4 да бисте ослободили простор за игре и други мултимедијални садржај у коме бисте могли да уживате.

како хостовати неокренути сервер

Како избрисати корисника са своје ПлаиСтатион

Иако брисање корисника са ваше ПлаиСтатион 4 оставља простор за више вашег садржаја, можда бисте желели да проверите са особом која је креирала налог пре него што наставите како не бисте избрисали ниједну од њихових важних информација.

  1. Пријавите се на ПлаиСтатион налог на вашем ПС4 и отворите Подешавања опција на врху екрана.

  2. Померите се надоле и изаберите Пријавите се Подешавања опција.

    Снимак екрана ПлаиСтатион-а који приказује подешавања за пријаву.
  3. Померите се надоле и изаберите Корисник Менаџмент опција.

  4. Изаберите Избриши Корисник опција.

  5. Изаберите кориснички налог који желите да уклоните са вашег ПлаиСтатион-а.

    Снимак екрана ПлаиСтатион-а који приказује корисницима за брисање
  6. Потврдите акцију тако што ћете изабрати Избриши дугме.

Брисање налога са ПлаиСтатион-а се разликује од брисање налога код компаније Сони . Када се налог избрише са ваше ПлаиСтатион, налог се и даље може поново преузети са Сони система.

Шта се дешава са избрисаним налогом?

Када избришете ПлаиСтатион налог из вашег система, сви подаци који се односе на корисника, укључујући сачуване податке игре и снимке екрана, се бришу. Поред тога, све игре, апликације или медији купљени на профилу постаће недоступни јер ће лиценца за тај садржај такође бити уклоњена; изузетак је када други корисник на систему такође поседује лиценцу за предметни материјал.

како отказати рачун за поправљање бодова

Плаистатион налози се могу поново преузети у систем ако корисник жели поново да користи вашу конзолу. Као што је горе наведено, процес брисања не уклања у потпуности налог из Сонијевог система; други процес се мора пратити ако желите да налог буде потпуно избрисан, али ово брише налог из вашег система.

Брисањем корисничког профила на вашем ПлаиСтатион 4 уклонићете сачуване корисничке податке, снимке екрана и видео клипове које су они креирали. Поред тога, све лиценце за игре или медије које је корисник купио неће бити доступне.

Како могу да избегнем отварање налога за госте?

Понекад је преузимање профила на ПлаиСтатион превише проблематично; на пример, када неко жели само да се придружи игрици коју играте. Ако вам је потребан само привремени налог, размислите о томе да направите налог госта за свог посетиоца. Уместо да се пријавите помоћу корисничког налога када се то од вас затражи, изаберите Додај новог корисника опција али затим изаберите опцију Гост налог.

Налози гостију ће у потпуности избрисати све повезане податке када се одјавите. Не чувајте ништа на налогу госта што не бисте желели да изгубите када се одјавите.

Занимљиви Чланци

Избор Уредника

Како спојити ПС4 на ТВ без ХДМИ-а
Како спојити ПС4 на ТВ без ХДМИ-а
Ако покушавате да повежете свој ПС4 са старијим телевизором, телевизор можда нема потребне везе. Нема проблема. Научите како да повежете ПС4 са телевизором без ХДМИ-а.
Како повезати Дисцорд са ПС4 или ПС5
Како повезати Дисцорд са ПС4 или ПС5
Научите како да повежете свој ПлаиСтатион Нетворк налог за ПС4 или ПС5 са Дисцорд-ом да бисте могли да покажете своје игре пријатељима.
Погледајте Обавештеност о ДПИ у Менаџеру задатака у оперативном систему Виндовс 10
Погледајте Обавештеност о ДПИ у Менаџеру задатака у оперативном систему Виндовс 10
Виндовс 10 Буилд 18262 додаје нову колону у апликацију Таск Манагер, која омогућава преглед свести о ДПИ за апликације. Колона се може омогућити на картици Детаљи.
Ажурирање Гоогле мапа за Андроид и иПхоне
Ажурирање Гоогле мапа за Андроид и иПхоне
Ажурирање Гоогле мапа поводом 15. годишњице додаје нове функције јавног превоза за путнике на посао. Ево како да ажурирате апликацију Гоогле мапе на иПхоне-у и Андроид-у.
Како извести Гмаил поруке у текстуалну датотеку
Како извести Гмаил поруке у текстуалну датотеку
Неки корисници Гмаил-а можда ће морати да сачувају секундарне резервне копије својих најважнијих е-адреса. Међутим, Гмаил не укључује уграђене опције за извоз одабраних е-адреса као текстуалне (ТКСТ) датотеке или било који други формат датотеке у том смислу.
Фоурскуареова апликација Сварм: шта је то и како је користити
Фоурскуареова апликација Сварм: шта је то и како је користити
Питате се шта је апликација Сварм? Ево како је инспирисана оригиналном апликацијом Фоурскуаре и зашто ћете се веома забавити користећи је.
Како добити прогнозу времена у Линук конзоли
Како добити прогнозу времена у Линук конзоли
Ево како добити временску прогнозу на вашем Линук терминалу. Посебна веб услуга ће вам омогућити да је брзо преузмете на користан начин.