Главни Фејсбук Како да избришете Фацебоок постове на велико

Како да избришете Фацебоок постове на велико



Шта треба знати

  • Идите на свој профил и изаберите Управљајте објавама , пронађите постове које више не желите и кликните Следећи > Избриши постове > Готово .
  • У мобилној апликацији изаберите Управљајте активностима , подесите филтере да пронађете постове које не желите, и Архива њих.

Ево како да избришете све објаве на Фацебоок-у одједном и архивирате своју активност помоћу алатке за управљање активностима у веб прегледачу или у мобилној апликацији.

Групно брисање постова користећи Фацебоок у веб претраживачу

Први корак за брисање ваших старих Фацебоок постова је одабир постова које више не желите (до 50 одједном). Постоји неколико начина да то урадите, укључујући филтрирање постова ако желите да избришете нешто конкретно.

  1. Идите на Фацебоок.цом или отворите Фацебоок апликацију и пријавите се на свој налог. Изаберите своје име или икону профила у горњој левој бочној траци или на траци менија да бисте отишли ​​на свој профил.

    Дугме Профил на Фејсбуку
  2. Изаберите Управљајте објавама који се налази испод поста композитора.

    Дугме Управљај објавама на Фејсбуку
  3. Изаберите Филтери да сузите доступне опције. Можете да изаберете одређене године, ко је креирао пост, нивое приватности и ставке у којима сте означени.

    Искористите опције филтрирања да пронађете постове које желите да избришете. Филтери су посебно корисни за брзо проналажење старих постова без трошења времена на скроловање кроз временску линију.

    Дугме филтери у прозору Управљање објавама
  4. Означите квадратић у горњем десном углу било које сличице поста коју желите да избришете.

    Можете да изаберете само до 50 постова за брисање у једном тренутку.

    Да бисте видели цео пост на Фацебоок.цом, изаберите сличицу поста. Појављује се прозор који приказује цео пост, тако да можете донети одлуку да ли желите да га задржите или избришете.

    Поље за потврду у прозору Управљање објавама
  5. Када изаберете све постове које желите да избришете, изаберите Следећи на дну екрана.

    Дугме Следеће у Управљај објавама
  6. Изабери Избриши постове , а затим изаберите Готово .

    Брисање је трајно. Ако не желите да трајно избришете ове постове, сакријте постове уместо тога, тако да се више не појављују на временској линији вашег профила. Изаберите Сакриј постове на Фацебоок.цом или додирните Сакрити од временске линије на апликацији. Да бисте открили ове објаве, идите на Дневник активности на свом профилу, а затим изаберите Сакривено од временске линије таб.

    Тхе

Како да управљате својим објавама у апликацији Фацебоок

У одељку Управљање Фацебоок подешавањима можете да избришете, архивирате или вратите садржај. Ова функција је тренутно само доступно на мобилној апликацији Фејсбук.

  1. Изаберите Мени икона у доњем десном углу екрана.

  2. Изабери Погледајте свој профил на врху следећег екрана.

  3. Изаберите Више представљен са три тачке (...) испод ваше слике профила.

    Мени Још на Фацебоок профилу
  4. На листи Подешавања профила изаберите Активности .

  5. На врху евиденције активности изаберите Управљајте својим објавама .

    Дневник активности и наслови Управљајте својим објавама у подешавањима Фацебоок-а
  6. Појавиће се листа ваших постова.

    На врху евиденције активности изаберите Филтери и изаберите филтер, као што су Категорије или Датум, ако желите.

  7. Изаберите поље за потврду поред било ког садржаја који желите да архивирате.

    У било ком тренутку можете да вратите архивирани садржај тако што ћете изабрати Архива у евиденцији активности, одабиром садржаја и одабиром Ресторе . Међутим, ако садржај преместите у смеће, Фацебоок га трајно брише након 30 дана.

  8. Изабери Архива . Алтернативно, изаберите Смеће да избришете садржај.

    Поље за избор и дугмад Архивирај на Фејсбуку

Не можете да избришете неке постове?

Можда ћете приметити да када покушате да избришете неке објаве, опција брисања је засивљена и можете да изаберете само опцију сакривања. Ово се може догодити за одређене постове као што су ажурирања слика профила, постови које нисте креирали ви или постови са одређеним подешавањима приватности.

За постове које не можете да избришете помоћу опције управљања објавама, можете избришите те постове појединачно . Пронађите постове на временској линији, изаберите три тачке у горњем десном углу појединачног поста и изаберите Избриши .

Размислите о томе да ограничите своје претходне постове у својим подешавањима, тако да се претходни постови које сте делили са пријатељима пријатеља или јавности мењају тако да се деле само са вашим пријатељима. На Фацебоок.цом изаберите стрелицу надоле, а затим изаберите Подешавања > Приватност > Ограничите прошле постове . Изаберите Ограничите прошле постове за потврду. Чини се да ово подешавање није доступно у мобилној апликацији.

где су маргине у гоогле документима
Како да избришете своју евиденцију активности на Фејсбуку ФАК
  • Како да избришете свој Фацебоок налог?

    Да бисте трајно избрисали свој Фацебоок налог, изаберите троугао на врху Фацебоок-а и изаберите Подешавања и приватност > Подешавања > Ваше Фацебоок информације . Изаберите Поглед поред Деактивација и брисање. Изаберите Обриши мој профил > Наставите на Брисање налога > ентерФацебоок лозинка> Настави > Обрисати налог .

  • Како мењате своје име на Фејсбуку?

    Да бисте променили своје име на Фејсбуку, изаберите троугао на врху Фацебоок-а и изаберите Подешавања и приватност > Подешавања > Име > изврши промене > Прегледајте Промену > Сачувај измене .

  • Како се ослободити пријатеља на Фејсбуку?

    Да бисте поништили пријатељство са неким на Фејсбуку, идите на њихов профил и изаберите Пријатељи икона на врху. Затим изаберите Унфриенд . Корисник неће бити обавештен када га поништите.

Занимљиви Чланци

Избор Уредника

Како спојити ПС4 на ТВ без ХДМИ-а
Како спојити ПС4 на ТВ без ХДМИ-а
Ако покушавате да повежете свој ПС4 са старијим телевизором, телевизор можда нема потребне везе. Нема проблема. Научите како да повежете ПС4 са телевизором без ХДМИ-а.
Како повезати Дисцорд са ПС4 или ПС5
Како повезати Дисцорд са ПС4 или ПС5
Научите како да повежете свој ПлаиСтатион Нетворк налог за ПС4 или ПС5 са Дисцорд-ом да бисте могли да покажете своје игре пријатељима.
Погледајте Обавештеност о ДПИ у Менаџеру задатака у оперативном систему Виндовс 10
Погледајте Обавештеност о ДПИ у Менаџеру задатака у оперативном систему Виндовс 10
Виндовс 10 Буилд 18262 додаје нову колону у апликацију Таск Манагер, која омогућава преглед свести о ДПИ за апликације. Колона се може омогућити на картици Детаљи.
Ажурирање Гоогле мапа за Андроид и иПхоне
Ажурирање Гоогле мапа за Андроид и иПхоне
Ажурирање Гоогле мапа поводом 15. годишњице додаје нове функције јавног превоза за путнике на посао. Ево како да ажурирате апликацију Гоогле мапе на иПхоне-у и Андроид-у.
Како извести Гмаил поруке у текстуалну датотеку
Како извести Гмаил поруке у текстуалну датотеку
Неки корисници Гмаил-а можда ће морати да сачувају секундарне резервне копије својих најважнијих е-адреса. Међутим, Гмаил не укључује уграђене опције за извоз одабраних е-адреса као текстуалне (ТКСТ) датотеке или било који други формат датотеке у том смислу.
Фоурскуареова апликација Сварм: шта је то и како је користити
Фоурскуареова апликација Сварм: шта је то и како је користити
Питате се шта је апликација Сварм? Ево како је инспирисана оригиналном апликацијом Фоурскуаре и зашто ћете се веома забавити користећи је.
Како добити прогнозу времена у Линук конзоли
Како добити прогнозу времена у Линук конзоли
Ево како добити временску прогнозу на вашем Линук терминалу. Посебна веб услуга ће вам омогућити да је брзо преузмете на користан начин.