Главни Твиттер Како трајно избрисати Кс (раније Твиттер) налог

Како трајно избрисати Кс (раније Твиттер) налог



Шта треба знати

  • Прво морате деактивирати налог на 30 дана. Након тога ће нестати са сајта.
  • Да бисте деактивирали: Идите на Више > Подешавања и приватност > Ваш рачун > Деактивирајте свој налог > Деактивирај.
  • Током чекања од 30 дана, можете сакрити своје постове тако што ћете постати приватни.

Овај чланак објашњава како да трајно уклоните свој Кс (раније Твиттер) налог са платформе помоћу процеса деактивације. Такође објашњава како да сакријете своје постове током деактивације.

9 најбољих Кс (раније Твиттер) алтернатива у 2024

Како деактивирати и избрисати Кс налог

Једини начин да избришете Кс налог је да га оставите деактивираним на 30 дана. У том тренутку, платформа ће у потпуности уклонити налог из свог система. Када се уклоне, сви ваши постови ће трајно напустити сервере. Можете сакрити свој фид пре него што предузмете кораке да деактивирате налог.

Започните процес брисања налога тако што ћете се пријавити, а затим следите ове кораке:

како доћи до јаве на цхромебоок-у
  1. Изаберите Више на листи на левој страни вашег профила.

    Више у Твиттер менију
  2. У менију који се појави изаберите Подешавања и приватност .

    Подешавања и приватност на Твитеру
  3. Иди на Ваш рачун ( Рачун , у мобилној апликацији) > Деактивирај свој налог .

    Your account>Деактивирајте свој налог на Твиттер-у
  4. Да бисте наставили, изаберите Деактивирај .

    Ваш аццоунтимг срц=
  5. Потврдите лозинку и изаберите Деактивирај .

    Деактивирајте везу на Твиттеру

Сада, не улазите на рачун 30 дана . У том тренутку, платформа ће трајно избрисати ваш налог. Други људи ће моћи да користе вашу ручицу, али све што сте раније делили неће бити приказано ни на једном новом налогу.

Ако унесете налог пре истека периода од 30 дана, аутоматски ћете поново активирати налог и мораћете да почнете изнова са процесом деактивације.

Брза сигурност: Сакријте свој феед тако што ћете постати приватни

Да бисте уклонили своје постове од знатижељних очију, а да уопште не деактивирате налог, можете да учините свој налог приватним. Међутим, и даље можете деактивирати налог у било ком тренутку након што сакријете свој феед.

Наравно, све што је снимљено снимком екрана и објављено на мрежи ће и даље постојати. Кс нема контролу над оним што људи објављују на другим веб локацијама.

Када свој налог учините приватним, једини људи који могу да читају ваше постове су ваши пратиоци. Нико други не може да приступи вашим информацијама, чак и ако користе Гоогле или другу трећу страну претраживач . Овај корак је најбржи начин да уклоните свој профил из очију јавности.

  1. Изаберите Више у менију.

    Оквир за потврду лозинке и дугме Деактивирај на Фејсбуку
  2. Изаберите Подешавања и приватност .

    Више у Твиттер менију
  3. Изаберите Ваш рачун .

    претворите рачунар у хромбоок
    Подешавања и приватност на Твитеру
  4. Изаберите Информације о налогу и унесите своју лозинку.

    Ваш налог у подешавањима Твиттер-а
  5. Изаберите Заштићени твитови .

    Информације о налогу у подешавањима Твиттер-а
  6. Означите поље поред Заштитите моје твитове да иде приватно.

    Заштићени твитови у подешавањима Твитера

У мобилној апликацији идите на Мени > Подешавања и приватност > Приватност и безбедност > укључити Заштитите своје твитове .

Заштитите своју опцију твитова на Твиттеру

Да бисте спречили одређену особу да гледа ваш профил, можете је блокирати. Међутим, они ће и даље моћи да виде ваше постове ако се одјаве са платформе.

Деактивирање наспрам брисања

Важно је направити разлику између деактивираног налога и избрисаног налога. На много начина, они су исти: све референце на налог ће нестати у првих неколико дана од деактивације. Други корисници неће моћи да прате налог или претражују налог, укључујући претраге историјских постова које је направио налог.

Вама (и било коме другом) такође ће бити забрањено да користите корисничко име деактивираног налога или да се пријавите за нови налог користећи адресу е-поште деактивираног налога.

Деактивирани налог се може поново активирати, чиме ће се вратити сав његов садржај, али само у року од 30 дана.

како отворити командну линију на цхромебоок-у

Једини начин да избришете налог је да га оставите деактивираним на 30 дана. Када се налог избрише, сав садржај трајно напушта сервере. Свако може да користи корисничко име за налог, а ви можете да користите исту адресу е-поште да бисте се пријавили за нови.

Како поново активирати свој налог

Ако се улогујете на налог у року од 30 дана, све ће изгледати нормално, као да никада нисте отишли. Тада ћете добити е-пошту са обавештењем да је ваш налог поново активан.

Запамтите да нећете добити упит да ли желите да се ваш налог поново активира. То се дешава без проблема када се поново пријавите, тако да ако желите да се ваш налог трајно избрише, мораћете да останете одсутни најмање 30 дана.

Важно је знати да не постоји начин да се налог трајно суспендује или замрзне. Након 30 дана, ваш налог ће нестати заувек. Међутим, можете га поново креирати са истим корисничким именом и адресом е-поште након 30 дана. Једноставно ће му недостајати сва ажурирања вашег статуса и свако ко жели да прати налог мора га поново пратити.

Како избрисати један или све своје твитове

Занимљиви Чланци

Избор Уредника

Како спојити ПС4 на ТВ без ХДМИ-а
Како спојити ПС4 на ТВ без ХДМИ-а
Ако покушавате да повежете свој ПС4 са старијим телевизором, телевизор можда нема потребне везе. Нема проблема. Научите како да повежете ПС4 са телевизором без ХДМИ-а.
Како повезати Дисцорд са ПС4 или ПС5
Како повезати Дисцорд са ПС4 или ПС5
Научите како да повежете свој ПлаиСтатион Нетворк налог за ПС4 или ПС5 са Дисцорд-ом да бисте могли да покажете своје игре пријатељима.
Погледајте Обавештеност о ДПИ у Менаџеру задатака у оперативном систему Виндовс 10
Погледајте Обавештеност о ДПИ у Менаџеру задатака у оперативном систему Виндовс 10
Виндовс 10 Буилд 18262 додаје нову колону у апликацију Таск Манагер, која омогућава преглед свести о ДПИ за апликације. Колона се може омогућити на картици Детаљи.
Ажурирање Гоогле мапа за Андроид и иПхоне
Ажурирање Гоогле мапа за Андроид и иПхоне
Ажурирање Гоогле мапа поводом 15. годишњице додаје нове функције јавног превоза за путнике на посао. Ево како да ажурирате апликацију Гоогле мапе на иПхоне-у и Андроид-у.
Како извести Гмаил поруке у текстуалну датотеку
Како извести Гмаил поруке у текстуалну датотеку
Неки корисници Гмаил-а можда ће морати да сачувају секундарне резервне копије својих најважнијих е-адреса. Међутим, Гмаил не укључује уграђене опције за извоз одабраних е-адреса као текстуалне (ТКСТ) датотеке или било који други формат датотеке у том смислу.
Фоурскуареова апликација Сварм: шта је то и како је користити
Фоурскуареова апликација Сварм: шта је то и како је користити
Питате се шта је апликација Сварм? Ево како је инспирисана оригиналном апликацијом Фоурскуаре и зашто ћете се веома забавити користећи је.
Како добити прогнозу времена у Линук конзоли
Како добити прогнозу времена у Линук конзоли
Ево како добити временску прогнозу на вашем Линук терминалу. Посебна веб услуга ће вам омогућити да је брзо преузмете на користан начин.